Referenties

Succesverhalen met onze klanten

Sommige projecten zijn zo spannend dat we ze publiceren als casestudy's. Sommige onderwerpen zijn zo complex dat we whitepapers of handleidingen maken om onze klanten en geïnteresseerden een overzicht te geven van de technische mogelijkheden en opties. Vooral duurzame benaderingen zijn de moeite van het doornemen waard!

Locaties

Ons wereldwijde netwerk

Uw expert voor verpakkingsmachines

Welke producten verpakken we?

Van babyvoeding tot koffie en ontbijtgranen: verpakkingen zijn een belangrijke succesfactor voor alle fabrikanten in de food- en non-foodsector. Een goede verpakking helpt niet alleen om het product te verkopen en te beschermen, maar zorgt ook voor een efficiënte afhandeling in verpakkings- en logistieke processen tot aan de eindconsument. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1957 is de wens om aan deze ambitie te voldoen de motivatie geweest die ROVEMA heeft gedreven om voortdurend betere oplossingen te bieden waarmee onze klanten hun goederen snel, efficiënt en voorzichtig kunnen verpakken. 

Verpakking stijlen

Verpakkingen ontworpen op basis van uw wensen

Van kussenzakken tot blokbodemzakken, onze verpakkingsmachines kunnen een breed scala aan (verpakkings)zakstijlen produceren. Met meer dan 40 zak kopvormen kunt u uw verpakking personaliseren en unieke verkoop argumenten creëren die uw klanten onthouden.

Eind verpakking

Verpakking met dubbele toepassing

Veel transport- of doosverpakkingen zijn tevens verkoopverpakkingen en moeten dus zowel aantrekkelijk en van hoge kwaliteit, als robuust en gemakkelijk te hanteren zijn. Er wordt rekening  gehouden met een hoge verpakkingsdiversiteit. Zelfs ongebruikelijke verpakkingsstijlen worden gerealiseerd door de grote variatiemogelijkheden van de eind  verpakkingsmachines.

Verpakkingsmachines

Toonaangevende fabrikant voor uw oplossingen

Uitgekiende doseersystemen die zich aanpassen aan het product, zorgen voor een efficiënt afvulproces. Onze vorm-, vul- en sluitmachines verpakken uw product betrouwbaar en met de hoogste output in flexibele zakken. Continu of intermitterend vormen, vullen en sealen in één handeling. Onze kartonneermachines bieden Bag-in-box verpakkingen, direct vullen van onverpakte producten in dozen en vulsystemen voor verpakte producten. Veel transport- of doosverpakkingen zijn tevens verkoopverpakkingen en moeten dus zowel aantrekkelijk en van hoge kwaliteit als robuust en gemakkelijk te hanteren zijn. Onze eindverpakkingsmachines bieden u de beste oplossing!

Verpakkingslijnen

Oplossingen op maat

Verpakkingslijnen integreren de individuele machines in kant-en-klare systemen. Terwijl afzonderlijke machines zonder uitgebreide planning kunnen worden geïnstalleerd, moeten complexe verpakkingslijnen voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van organisatie, logistiek en omgeving. Dit braagt specialisten die het grootste klantvoordeel garanderen en de investeringsrisico's minimaliseren.

Naar onze verpakkingsmachines

Onze Service

Uw succes is onze drijfveer